Vårträff
i Malmköping
                
 
 
20 - 22 maj 2005
 
 
 
På kvällen hade vi verkligen roligt med umgänge, historier och mat.


På lördagseftermiddagen satt vi i mindre grupper och utbytte tankar och erfarenheter


Vi träffades en helg i maj i den sörmländska metropolen Malmköping. Denna träff var på campingen hos Jack och Carina, ett mycket trevligt campingpar som verkligen vet vad service betyder. På fredagskvällen bjöds det på välkomstfika och vi bekantade oss med varandra. Under lördagen kunde vi åka Museispårväg, titta på buss- och spårvagnsmuseum och ett militärfordonshistoriskt museum. Många tankar om svunna tider kunde upplevas. Visst är det en nostalgitripp till barndomsåren när spårvagnarna miljövänligt trafikerade vår huvudstad.

På kvällen satt vi i campingens trevliga samlingslokal och åt gemensam medhavd middag. Lasse och Freddy ackompanjerade varandra med historier till allas glädje.

Under söndagen tittade vi på Malmahedsmuséet där det visades hur Malmköping vuxit fram som militär ort för Sörmlands Regemente. Vi gick också en stadsvandring. Vår mycket engagerade guide Mary gjorde både museibesöket och stadsvandringen till något extra. Vi fick alla en patriotisk känsla för Malmköping. Hit återvänder vi gärna.

Söndagseftermiddagen var uppbrottets tid och vi tog avsked av varandra för att träffas igen på nya träffar.

Lasse