HUSBILSTRÄFFEN
                
 
 
I Vendel och Österbybruk juni 2003
 
 
 

Vår första träff börjde alltså på Pingstaftonen i Vendel där vi stod på en bra parkering. På eftermiddagen satt vi i solens sken (och några av oss i skuggan) och fikade tillsammans. I bland händer det att det finns en gäst med ett musikinstrument med och så var det denna dag.


Vi fick underhållning på durspel.


Alla åldrar är välkomna på våra träffar, på denna träff var det fyra ungdomar med.

Några skvättar med regn kom det men mestadels var det kanonväder. Innan kvällens aktivitet så bjöds det på mousserande vin för att fira den första träffen inom Husbilsträffen. Sedan på kvällen dukade upp vi upp långbord.

På Pingstdagen åkte vi vidare mot Österbybruk och på vägen var det några ekipage som stannade och tittade på Vendel kyrka och Örbyhus slott. När vi kom till Österbybruk tog vi en fika och sedan gick vi en rundvandring i Vallonsmedjan och fick även en bruksvandring där vi såg en gammal smedbostad och fick höra en hel del om historien kring både smeder och patroner. När kvällen kom parkerade vi på en fotbollsplan och hade långbord. På annandagen var inte vädergudarna på vår sida, så vi tog vi en fika tillsammans efter frukost för att sedan åka hem.