Husbilsträffen Ålandsresa i januari 2015

 
 


Så blev det dags för Husbilsträffens vinterträff, dock utan husbilar. Fast ett par av våra deltagare kom faktiskt i husbil, ända från Göteborg. Men husbilen fick stå kvar i Stockholm under resan.

Vi var ett glatt gäng som äntrade Birka Paradise på lördagseftermiddagen. Lite kö i terminalen blev det då ett bussbolag kom med 12 bussar och 600 personer, som ett extra tillskott till resan. Men det gjorde ju bara att det blev full rulle på båten.

Vi åt en trevlig middag, fortsatte i baren och senare på dansgolvet. Givetvis blev klockan söndag innan vi kom i säng, eller i sjötermer, hamnade i bingen.

Söndagen bjöd på en god frukost och sedan samlades vi i gruppen och pratade tänkbara resor till sommaren. Idéerna var lika många som deltagarna. Och visst har vi konkreta planer nu vart vi skall åka. Detaljerna får planeras närmare sommaren.

Innan vi gick av båten åt vi en gemensam eftermiddagslunch som avslutning på vår trevliga träff. Det är alltid roligt att träffas och varför inte vintertid med en kryssning?

 

Lasse

 


En del av gänget vid middagen


Fler i gänget vid middagen ...


... ännu fler vid middagen


Några vågade prova dansgolvet


Några av oss diskuterar sommarens resa. Vad skall vi välja för resmål?


Vi ser på Pommern akterut, och vi har ju varit här…förut


Den åländska vinterskärgården på hemvägen