Träffar utan medlemsavgifter!
 
 
  Husbilsträffen är klubboberoende och ordnar träffar för husbilsåkare. Till oss kommer man som träffdeltagare, utan krav på medlemsskap, därför har vi inga medlemsavgifter. Här kan alla träffas oavsett andra klubbmedlemsskap. Vi vill också poängtera att vi inte på något sätt vill konkurrera med befintliga husbilsklubbar, utan vara ett komplement. Det är att träffas som är det roliga. En träffavgift tas ut vid varje träff som täcker självkostnaderna för träffen som t ex markhyra, eventuella entréer, guider, mm. Vi arrangerar helgträffar för husbilsentusiaster för att stimulera trevligt umgänge och skapa nya kontakter. Vill du besöka en husbilsträff? Kom på våra träffar. Titta på vår webbsida www.husbilstraffen.se var och när vi träffas. Vi har trevligt tillsammans, kom och lär känna nya husbilister.

Information om träffarna vi har haft hittar du i Träffkalendern.

Flera av namnen bakom Husbilsträffen har erfarenheter från styrelsearbete i en stor husbilsklubb i Sverige. Kontaktperson för Husbilsträffen är Bertil Ragnarson.


Vill du som privatperson eller ideell förening vara med och planera/genomföra träffar? Vi har informationskanalen.
Även annonser för nischade träffar för speciella målgrupper är också välkomna, förutsatt att det är en privatperson eller ideell förening som står för arrangemanget. Vår informationskanal är web och e-mail.
Vi annonserar inte träffar i kommersiellt syfte.

 
   
     
 
 
 
På grund av kapade adresser är inte mailadressen klickbar. Vänligen skriv adressen när du vill maila till oss.